Horváth Andi Kozmetika

9024 Győr, Ikva utca 21.
horvathandi13@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 20 427 2424

Általános kezelések

Klasszikus nagykezelés

Általános arctisztító kezelés, mely hatékony megoldást nyújt a problémás bőr számára. A kezelés a bőr letísztítását, tonizálását, peelingezését, arc-, nyak és dekoltázs masszírozását, gőzölését, kisztítását, a bőr fertőtlenítését, VIO használatát, pórus összehúzó pakolását, ultrahanggal történő hatóanyag bevitelét és az arc bőrének befejező táplálását tartalmazza.

Klasszikus kiskezelés

Arckezelés professzionális bőrtípusnak megfelelő termékekkel. A kezelés a bőr letisztítását, peelingezését, egy hatóanyag ampulla ultrahanggal történő bevitelét, arc-, nyak és dekoltázs masszírozását, egy tápláló pakolás felhelyezését valamint egy hidratáló krém besimítását tartalmazza.

Arc-és dekoltázsmasszázs

A nyak-és a dekoltázs területéről gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig a bőr itt is éppúgy igényli a megfelelő gondoskodást, mint az arcon. A masszázs célja a szövetek feszességének és rugalmasságának a megtartása, az öregedési folyamatok megelőzése, a ráncok kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése illetve a fáradság csökkentése.

Hydroabráziós kényeztetés

A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr “fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak lesznek a bőr természetes folyamatai. Mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja a kezelés, így nem kell bőrirritációtól tartani. Minden bőrtípusra alkalmazható. A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során a bőrt arctejjel letisztítom, bőrradírozom, tonizálom, majd ezt követi a hámlasztás. A vízsugaras hámlasztás után következik az ultrahangos hatóanyag bevitel, majd végül a kezelést egy kellemes masszázzsal zárom, mellyel további hatóanyagokat juttatok a frissen kezelt arcbőrbe.

Nagyon látványos kezelés azonnali szemmel látható eredménnyel.