Horváth Andi Kozmetika

9024 Győr, Ikva utca 21.
horvathandi13@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 20 427 2424

Prémium kezelések

Kollagén kezelés

Ezt a fajta kezelést azoknak a 35 év feletti vendégeimnek ajánlanám akik elsősorban bőrük feszességén szeretnének javítani.
Már egy kezelés után is azonnali eredmény látható, a bőr feszesebb lesz, néhány nap elteltével tónusa szebbé, ápoltabbá válik. A mélyebb ráncok mélysége csökken, míg az apró ráncok teljesen eltűnnek. A kezelés során megújul a bőr természetes vízmegkötő képessége ezáltal az öregedési folyamatok is lelassulnak.
Ajánlom mellé a szemkezelést is igénybe venni, melynek következtében a szemráncok eltűnnek, a mélyebbek kisimulnak, a szemhéj feszesebbé, a bőr bársonyosabbá válik.

Hyaluron kezelés

A legintenzívebb hidratáló kezelés, mivel a hyaluron molekuláris struktúrájának köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe jut, biztosítva ezáltal a bőr feszességét, rugalmasságát. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a sejtek tápanyagellátása, és a bőr méregtelenítése. A kezelés végére a bőr visszanyeri normál vízháztartását, ami által szemmel láthatón azonnali feszességet biztosít.
Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét.
Minden bőrtípusra ajánlom.

Borterápia

Amennyiben egy intenzív ránctalanító kezelésre vágyik, akkor a borterápia lehet a lehető legjobb választás. Bizonyított tény, hogy a szőlő kifejezetten hasznos hatóanyagokat tartalmaz, melyek lassítják a bőr öregedését és csökkentik a már kialakult ráncok mélységét. A szőlő húsa, magja, bőre mindent tartalmaz, amire a bőrünknek szüksége lehet.

A kezelés során alkalmazott termékek nem tartalmaznak paraffinolajat, vazelint, szilikont, parabént és semmilyen kőolajszármazékot sem, ezért teljes mértékben a „natural” termékek közé sorolhatóak, illatuk nagyon vonzó és kellemes.

A kezelés végén garantálom, hogy egy fiatalos, üde, feszes, selymes őszibarackszínű arc fog visszanézni ránk.

Win up-lift jégbor kezelés

Win up-Lift jégboros kezelés egy új Anti-aging eljárás, amely alapvetően minden bőrtípus számára rendkívüli fiatalító hatásfokkal rendelkezik.
A jégbor aktív hatóanyaga Svájc bortermelő vidékéről származó fagyott szőlőszemekben található meg, melyek különleges bőrfiatalító hatást biztosítanak a bőr számára.
A termékcsalád működési elvének köszönhetően a bőrbe kellő mennyiségű nedvességet juttat, míg érett bőr esetében a jégbor aktív hatóanyaga már 30 perccel a felvétel után jelentős liftinghatást biztosít. A klasszikus borokkal ellentétben a jégborból származó fiatalító elixír magas hatóanyag tartalma miatt három különböző hatást fejt ki: erőteljes hidratáltság, azonnal látható ránctalanító hatás, valamint a ráncok mélysége már 30 perccel a felvitel után 13%-al csökkent.
A win up-lift termékek rendkívül könnyű, gyorsan beszívódó textúrával rendelkeznek, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Textúrájának köszönhetően férfi vendégeimnek is szívből ajánlom.

Zöld tea kezelés

Az egyik legkedvesebb kényeztetős kezeléseim közé tartozik a zöld teás kezelés, melyet ajánlom minden olyan vendégem számára, akik egy kis felüdülésre, relaxálásra vágynak. Rendkívül látványos hidratáló, ránctalanító tulajdonsága révén már a kezelés végén érezhető a zöld tealevelek jótékony hatása, melyet fokozok egyénre szabott erősítő, tápláló, bőrfeszesítő koncentrátumok hozzáadásával.
A kezelést hideg­meleg bőrvasalással egészítem ki, melynek hatása önmagában is rendkívül látványos bőrképet produkál.
A zöld teát két legfontosabb tulajdonsága miatt használják a kozmetikában: az egyik hogy visszaállítja a sérült területek állapotát, ezáltal a legfontosabb bőröregedés gátló anyagok közé soroljuk, valamit magas koffein és tein tartalma miatt elősegíti a zsír természetes kiválását a bőrből.

Kiváló kezelés rosáceás, tág pórusú, zsíros, dehidratált, érzékeny, öregedő bőrök kezelésére.

Oxigén terápia

Könnyedség, frissesség és az érzés, ahogy a bőr újra fellélegzik.
Forradalmian új Fiflow BB61 technológia, amely a kezelés során az oxigén tiszta erejét használja fel.
Attól függetlenül, hogy fiatal, érett, száraz vagy zsíros bőre van valakinek, a megfelelő állapot fenntartásához, sejtjeinek megfelelő működéséhez oxigénre van szüksége. Az oxigén terápia a bőr sejtjeinek intenzív oxigénellátása és méregtelenítése.
A kezelést ajánlom minden bőrtípus számára kortól és nemtől függetlenül.
A felhasznált termékek 100%ban parabén, paraffin, szilikon és BHT mentesek, ezért a legérzékenyebb bőrű vendégeknek is nyugodt szívvel tudom ajánlani.