Horváth Andi Kozmetika

9024 Győr, Ikva utca 21.
horvathandi13@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 20 427 2424

Expressz kezelések

Ultrahangos kezelés

A ultrahangos kozmetikai kezelés bármely bőrtípus esetén alkalmazható, de az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal történik.
A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok.
A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyag eléri az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki.
Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása az öregedő bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja. A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.
A kezelés már egy alkalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.
A kezelés tartalmazza a letisztítást, a peelinget és az ultrahanggal való kezelést is.

Hideg-meleg arcvasalás

A kezelés hatására a sejtek anyagcseréje javul, az arcbőr üdébb, fiatalosabb lesz. Az arcvasaló különböző hőmérsékleten fejti ki hatását. Elve a hatóanyag-csapda effektus. A kezelés első felében a meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusoknak köszönhetően a hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe, felgyorsul az anyagcsere, az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kezelés második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok, ezáltal meggátolja a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből. Ezt hatóanyagcsapdának hívjuk.
A meleg hatása a bőrre: bőrfunkciók javítása, öregedési folyamatok késleltetése, felszívódás fokozása, relaxáló hatás, passzív vérbőség (fakó, sápadt bőr) esetén.
A hideg hatása a bőrre: a bőr nyugtatása, meleggel kombinálva ér torna, mikrodermabrázió után hűtő hatás, gyulladáscsökkentés.

Az arcvasaló ellenjavallatai: láz, fertőző betegség, bőrbetegség, trombózis.