Horváth Andi Kozmetika

9024 Győr, Ikva utca 21.
horvathandi13@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 20 427 2424

Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia egy rendkívül hatékony alternatív módszer a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegében történő bejuttatására fájdalmas szúrás és vágás nélkül. Ez egy új technika, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr felső rétegein teljesen fájdalommentesen.
Az eljárás során lehetővé válik a makró- és mikromolekulák bejuttatása egyaránt, beleértve a tömény hatóanyagokat is, melyeknek a molekulasúlyuk nagyon magas pl:kollagén, elasztin, hyaluron sav, aminosavak és vitaminok, amik feszessé, üdévé, fiatallá varázsolják a bőrt.
A kezelés azonnali bőrfeszességet biztosít, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a szárazérzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik.

A láthatóan fiatalabb megjelenés hosszabb időre megmarad, illetve megelőzi a további ráncok kialakulását is.
A kezeléshez felhasznált hatóanyagok 100% tisztaságú orvosi mezoterápiás anyagok, előre elkészített koktélkeverékek, melyeket személyre szabottan kerülnek kiválasztásra.
A beavatkozás allergia-és mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú, steril, bőrbarát anyagokat juthatunk közvetlenül a sejtekbe és a szövetekbe.